Villa Maria
Vrsta smještajnog objekta: Pansion | Prenoćište
Adresa objekta: DR. FRANJE TUĐMANA 14
Grad / naselje: POŽEGA
Prijava (check-in): od 14 do 23
Odjava: od 7 do 10
Broj smještajnih jedinica: 8
Broj kreveta: 16
Wifi: Da, besplatan
Mogućnosti plaćanja: virman, gotovina
Broj parkirnih mjesta: 4
Parkiralište: Da
Dječji krevetić: Ne
Posluživanje hrane: Da
Posluživanje pića: Da
Kućni ljubimci: Da, uz nadoplatu
Javni prijevoz: Da
Organizacija TAXI prijevoza: Da
Klimatizacija: Da
Bazen: Ne
Jezici koje govorimo: ENGLESKI
Kontakt osoba: MARIJA
Broj telefona: 034 271 271, 091 46 111 66
Email adresa: info@villa-maria.hr
www.villa-maria.hr

U samom središtu Požege svoja vrata otvara vam “Villa Maria”, mjesto vrhunskog domaćinstva u prekrasnom ambijentu podno Požeške gore. Nastavak je to stoljetne ugostiteljske tradicije u “Slavonskoj Ateni!”, gradu na dvije rijeke, smještenom u kotlini okruženoj sa gorskim vijencem od 5 planina koji je od pamtivijeka središte kulturnoga, političkog i vjerskog života zapadne Slavonije. Rezervirajte svoj smještaj u pansionu “Vila Marija” unaprijed, i doživite Požegu u najboljem izdanju.

Krenite u obilazak “Slavonske Atene” iz samog srca grada, nakon spavanja u ugodnim komfornim sobama opremljenima klima uređajima, satelitskom digitalnom televizijom, internetskim priključcima i svim drugim pogodnostima. Pansion je uvučen od glavne ceste i pošteđen buke i vreve, gotovo kao odvojeni mali svijet odmora i druženja, ali i zabave i vrhunskog ugođaja. Parkiralište za goste je osigurano i naravno besplatno.

Posebno je atraktivno za grupe ljudi, kao i za pojedinačne posjete. Pronaći ćete ovdje prijateljsko okruženje, udobne sobe, čistoću i općenito ugodan boravak koji će vam ostati u nezaboravnom sjećanju. U dvorištu pansiona “Villa Maria” pecalo Vam je na raspolaganju za gurmansku maštu. Zajednička blagavaonica s otvorenim kaminom, pruža Vam mogućnost ugodna druženja uz pjesmu i objede za sve goste.
Raspolažemo sa 8 dvokrevetnih soba,sve sobe opremljene su kupaonicama, TV prijamnicima, televizijom, klima uređajima i internetskim priključcima. Priređujemo Vam slavonski doručak, uz obilje domaćih specijaliteta. Ugodnu atmosferu pansiona upotpunjuju slikama ukrašeni zidovi, poznatih hrvatskih slikara.

Dobro došli u Vaš drugi dom!

Galerija slika

Skip to content