Požeški gradski maskenbal 2024.

Iako vani temperature variraju iz dana u dan i jedan dan nam se čini kao da je proljeće, a drugi kao da je zima, ipak nam je stiglo i peto godišnje doba – doba maškara. Za mnoge je ovo najluđe doba u godini kada mogu biti ono što žele bez da ih okolina i društvo osuđuju. Ova tradicionalna požeška manifestacija možda nije bila tako brojna i popularna kao karneval u Rijeci ili onaj u Samoboru, no zato je svaka maska pripremljena s puno ljubavi i truda.

Pozivamo vas da nam se pridružite dana 11. veljače (nedjelja) 2024. godine od 16,30 sati na Trgu Sv. Trojstva u Požegi gdje će se održati svečanost primopredaje ključeva Grada i složiti povorka koja će se potom uputiti u SD „Tomislav Pirc“ gdje će se od 17 sati održati zabavan, prigodan program i izbor najbolje maske.

Prijave za sudjelovanje bit će otvorene od 16. siječnja do 9. veljače 2024. i to u kategoriji individualne i grupne maske. U povorci će naravno biti mjesta i za sve one koji se ne prijave, no isti nažalost neće biti u konkurenciji za titulu najbolje maske. Prijaviti se može putem mail adrese tz-pozega@po.t-com.hr ili osobno u Turističkoj zajednici Grada Požege (Trg Sv. Trojstva 11).

Prijavnica :

Pozivamo sve vas, vedre ljude ovog prekrasnoga grada, da sudjelujete u Velikoj povorci Požeškog gradskog maskenbala. Bit će svega, ničega nedostajati neće, a vi dragi naši, vi ćete biti glasnici sreće.

Skip to content