IZBORNA SKUPŠTINA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA POŽEGE U 2018. GODINI

TZ Grada Požege je u četvrtak 10. svibnja 2018. održala Izbornu Skupštinu. Imenovani su novi članovi u Skupštinu Rješenje – članovi Skupštine.pdf (407,18 kB), Turističko vijeće  Rješenje – članovi Turističkog vijeća.pdf (332,84 kB) i Nadzorni odbor TZ Grada Požege Rješenje Nadzorni odbor.pdf (293,44 kB), te predstavnici TZ Grada Požege u TZ Požeško slavonske županije Rješenje Predstavnici u TZ Požeško-slavonske županije.pdf (296,30 kB).

Na Skupštini je prihvaćeno izvješće Nadzornog odbora o poslovanju TZ Grada Požege u 2017. godini Odluka – o usvajanju izvješća NO TZ Grada Požege o poslovanju od 1.1.do 31.12.2017..pdf (1,30 MB). Gradonačelnik gosp. Darko Puljašić koji je ujedno i Predsjednik TZ Grada Požege je izvijestio nazočne o aktivnostima u protekloj godini i podsjetio na manifestacije i događanja koje je Turistički ured organizirao ili u kojima je sudjelovao kao suorganizator Odluka – o usvajanju izvješća Predsjednika i direktorice TU TZ Grada Požege o poslovanju od 1.1.do 31.12.2017.pdf (1,17 MB). Gradonačelnik je poželio dobrodošlicu novim članovima i pozvao  ih da se sa svojim prijedlozima i sugestijama uključe u rad tijela TZ Grada Požege. Direktorica Turističkog ureda TZ Grada Požege gđa Silvija Podoljak je pojasnila stavke rebalansa Plana rada TZ Grada u 2018. godini koji su članovi Skupštine usvojil Odluka – o usvajanju Rebalansa Plana i programa rada TZ Grada Požege 2018..pdf (2,12 MB)i.

Nakon Skupštine održana je 1. sjednica novoizabranog Turističkog vijeća na kojoj je vijećnicima predočeno poslovanje TZ Grada Požege u razdoblju od 30. listopada 2017. kada je održana posljednja sjednica. Gradonačelnik i Direktorica su izvijestili nazočne o uspješno održanoj prezentaciji Slavonije, Baranje i Srijema u Münchenu od 18. do 20. travnja 2018. koju su zajednički organizirali ID Riva Tours,  predstavništvo HTZ u Münchenu, Grad Požega, TZ Grada Požege i krčma Zlatni lug.

Vijećnici su izvješteni od naplati boravišne pristojbe u razdoblju od 1.1. do 30.04.2018., direktorica Turističkog ureda Silvija Podoljak će temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama od ove sjednice ispred TZ Grada Požege biti službena osoba zadužena za informiranje. Prihvaćen je novi logo TZ Grada Požege koji je usklađen s brandingom Grada Požege „brda i doline“ Odluka – Novi logotip TZ Grada Požege.pdf (829,53 kB). U slijedećem periodu Turistički ured provodi aktivnosti vezane uz organizaciju manifestacija Požega zdravi grad, Kulenijada, Ivanjski krijes pod novim nazivom Festival vatre, te Požeško kulturno ljeto.  

Skip to content