Doček Nove godine

Za kraj godine naše najmlađe posjetitelje na Sportsko rekreativnom centru  očekuje Dječji doček nove godine 31. prosinca u 16 sati i Predstava Gradskog kazališta Požega „Drvo bajki – Orašar“. Pozivamo naše najmlađe posjetitelje na prekrasnu priču o Orašaru.

Priča kreće na Badnju večer, netom prije bala, ujak Drosselmeyer dariva Klaru i Fritzu. Za Klaru Orašar je najljepši poklon kojeg je mogla dobiti, ali prava avantura kreće nakon što joj Drosselmeyer otkrije kakve čarobne moći skriva njezin poklon. Za Klaru kreće niz izazova u kojima susreće Kralja Miševa, Snježne Pahuljice, Šećernu Vilu i Princa. Čitavo putovanje traje tek nekoliko zemaljskih sekundi, ali za nju to je priča koju nikada neće zaboraviti.

Na dočeku će nam se pridružiti i Djed Božićnjak koji je pripremio igre i kviz za djecu, uz poklone za najmlađe. A u 18 sati sve posjetitelje očekuje vatromet.

Tradicionalni doček nove godine u Šetališnoj zoni očekuje nas ove godine uz novogodišnji koncert i grupu „FUNK OFF“ i besplatno kuhano vino za sve posjetitelje. Ove godine sukladno epidemiološkim mjerama uz Covid potvrde. Za djecu do 12 godina u pratnji roditelja potvrde nisu potrebne.

Skip to content